Filosofování pod starým mohutným dubem
Tak co s tím, když není a nebude a pak zas není třetí a je až to Zátiší :-(
Text příspěvku byl upraven 04.09.21 v 18:15
Marika: Ale Zátiší s vránami je zrovna celkem samostatné, to bys podle mě mohla zkusit.
Marika: Už jsi mi hodně dobrých knih doporučila. Lovkyni ještě zvážím. :-) Zátiší se dá číst samostatně, jak píše denib, jen jestli to na Tebe nebude moc drsné. :-)
Začala jsem číst Říjnový seznam od Jefferyho Deavera a je to zvláštní. Ta knížka je vyprávěná od konce k začátku. Takže teď jsem přečetla první kapitolu, která je ale označená jako kapitola 36. A teď budu číst kapitolu 35, která se odehrává o 40 minut dřív. A takhle až do konce, až do kapitoly 1 a za ní je ještě předmluva. Zajímavé. Ale i když jsem přečetla jako první konec, tak nevím, jak to dopadlo ...
Dík za info, denib. Od autora jsem už delší dobu nic nečetla a mám moc ráda tyhle jiné formy :)
Eicheriku - Tajemství ostrova za prkennou ohradou mě dostalo, moc hezké celkově, mám chuť na další Čechovo věcičky, jen co bude čas.
Když už jsme ta knižní databáze, tak knižní testík ;)
https://www.idnes.cz/kultura/poznate-ceskeho-spisovatele-ci-spisovatelku-podle-prvni-vety-jejich-znameho-dila.Q160914_103013_kultura_jan
Jé, díky Denib! Dám to sem, ale sama se po nepochlubim :( já měla 71%. Což není na přehled špatné, četla jsem jako knihy asi jenom tři nebo čtyři...
encyklopedie: Dobrej dokument, myslím si, že autorka Kyselých třešní to téma zpracovala velmi dobře.
82% ale povinnou četbu jsem teda poctivě neplnila, to mi dost fanděj...
Nějak jsem se zasekla u Dívky v ledu, nedařilo se mi do toho začíst.
Tak jsem se pustila do Plaváčka a ani tentokrát autor nezklamal. Miko Syrový je skvělá série. :) Potom znovu zkusím Dívku a uvidím, zda to bude po krátké pauze lepší.
V Kanadě se začalo s pálením zakázaných knih. Na hranici skončil i Asterix a Tintin
https://1url.cz/RK3Lp
To by mohla být nová položka ve Čtenářské výzvě. ;-)
Kniha, která je (byla) v některé zemi spálená
Vložit příspěvek