Filosofování pod starým mohutným dubem
Eicherik: HP v novince nebo si najeď na jeden z 16-20 a vrať se stromem zpátky ;)
(To jsou "aktuální vlákna", co tam vidíš.)
Text příspěvku byl upraven 02.11.21 v 19:04
Všichni: Ahoj a díky! Snifff...
Eicherik: Poslední, která mi chyběla. Právo být katem - detektivka se šerifem Buckem Lee. Kapitánovu poslední knihu, co napsal (Kočičí princ), jsem obdržel exkluzivně coby člen Klubu kamarádů Kapitána Kida s autorovým podpisem. Jako vůbec všechny knížky, co si vydával sám. Koukal jsem, že máš taky rád Otu Finka. Discret a Augustin Veliký nic?
Hmm, chystám se na knihu Rybář a zrovna k ní někdo dal komentář..."souvětí na půl strany"... cca tak. Jo, teď se na ní těším ještě víc :)
Terror: Ze série Discret jsem zatím nic nečetl. Ze série Augustin Veliký vlastním Krvavou fontánu a určitě si chci přečíst i Hru na smrt. Sérii Ota Fink vlastníš celou? :-)
Eicherik: Když jsem napsal, že mám Velinského komplet, tak mám komplet i Oťase. Jen ty první díly mám ve starších vydáních. :)
Lenka: Tak to vypadá zajímavě. Né ta souvětí, ale námět knihy.
Terror: Mám ještě doma Rituál (Nevill) a Mýtné a potom Rybář. Ale jo, obsah mě zaujal. Pokud tam bude vážně tolik popisů, jak je slíbeno, tak to bude kniha pro mě :)
Text příspěvku byl upraven 02.11.21 v 19:36
Eicherik: Kdybys náhodou chtěl trochu odbočit od detektivky, tak ti od něj doporučuju Dzwille a Engerlingové. Dvě naprosté pecky, které se ale blbě shání...
Eicherik: já teď trochu flákám detektivky (z knihovny mám dvě) a vlastně je to docela ok. Třeba náhradou horory :)
Ahoj .) Zaujalo mě to tykací téma. Jsem z nyxu zvyklá na tykání a z vykání v diskuzích jsem dost nesvá. Takže to v příspěvcích všelijak obcházím... Jak to máte vy, teda v jiných diskuzích?
Text příspěvku byl upraven 03.11.21 v 07:03
R.E.M.: Díky.
K tomu tykání, když jsem adminoval na jednom zrušeném fóru, tak jsme to striktně vyžadovali. Jak se zjevil někdo nový a začal s tím vy jste a mohl byste, dostal varování před zabanováním. :)
Myslím, že v rámci jedné komunity je to správné. Přecejen zní nadávka nebo lichotka líp v tykacím módu. :)
Hmm, udělala jsem si MBTI test. Bylo to brutální. Vybrat jenom ze dvou (ne tří) možností je náročný. Fakt jsem to dělala dlouho a u některých otázek jsem přemýšlela fakt festovně. Uf!. Asi fakt to na mě sedí :)
Text příspěvku byl upraven 03.11.21 v 15:28
Terror: zkusila jsem to poprvé. A...na to, že je to výsledek náhody, sedělo na mě tak 95% z toho, co tam psali...
I když ty otázky jsou..."ne vždy bych se zachovala podle odpovědi, když neznám přesný kontext"...viz Krok za krokem u kariérního poradce ;)
Lenka: To je právě "kouzlo" těch testů. Odpovědi a výsledky ti vždycky připadají jako "přesné", protože to a) sama chceš a b) jsou koncipovány tak, že vlastně nemohou vyjít špatně. Ať už je výsledek jakýkoliv, vždycky se v něm najdeš. Proto mám radši testy vědomostní, kde mi jasně vyjde, že jsem blbec a je to. :)
Vložit příspěvek