Hra - zeměpisné a místopisné údaje v literatuře
Tak postavu bychom měli a ano, jsme na Ostrově prince Edwarda v Avonlea, ovšem ten rybníček, jakpak by ho tak Anna mohla přejmenovat ;)
"To je Barryho rybník," vysvětloval Matěj.
"Ani tohle jméno se mi nelíbí. Rybníku budu řikat - hm, třeba - Stříbrné jezírko. Ano, takové jméno by se k němu hodilo. Cítím zvláštní vzrušení, když něčemu dávám takové vhodné a výstižné pojmenování. Také se vám stává, že vás něco vzruší?"
Jestli je to ono, vzdávám se zadávání.
Ano, je to Stříbrné jezírko. Tak se domluvte... Může zadat Kaspiy, když trefila jako první Annu :)
Napsala jsem rovnou, že se vzdávám zadávání. Nemám ale chuť se handrkovat, tak tedy ne moc originální
HÁDANKA: Hledáme místo narození kamaráda pyrenejského horského psa.
Tady bych tipla Bella a Sebastian ... ale místo z hlavy nevím, třeba někdo doplní...
Budeme hledat místo v Evropě, kam přijíždí pojišťovací agent vyšetřit podezřelé okolnosti výbuchu jachty...
Hledáme knihu a město, kde se odehrává jeji děj, což je zároveň i část života samotného autora. Autor se bohužel vydání této své knihy nedožil.
VIKa - správně :-)
Hemingway a Pohyblivý svátek, v Paříži - pro mě jedna z nejoblíbenějších knih :-)
Předávám štafetu.
Narodila se na Slovensku, momentálně vyšetřuje vraždy v Londýně. Odkud sem byla povolána?
Je to Erika, ale do Londýna nebyla povolána z Nitry, nýbrž z předchozího působiště.
Vložit příspěvek