Knižní odysea 2019
Díky za nápovědy! A zase jsem o něco chytřejší (vůbec jsem netušila, že jich existuje tolik! Natož že jsou spojené s knihami :))
@Tomread: Díky za nakopnutí, nějak se mi dneska ještě nerozjely závity, tak jsem na to koukala a nevěděla co s tím.... pak jsme si počkala na knihonauta (když ho nechci, leze mi tam každou chvíli, když na něj čekám, samozřejmě si dává načas) a zase nic..... Po IAU mě to už konečně trklo a byla to otázka chviličky
ilona5165: Taky jsem na to dneska koukala jak husa do flašky a říkala jsem si, kde ten otravnej panák je - nevyskočil ani jednou! Už jsem chtěla jít sem, že nakouknu na nějakou nápovědu, ale kolega zabodoval a na systém přišel. Zbytek byl jednoduchý. Ono je všechno jednoduché, když se ví, jak na to. :)
No ... neviem čo mám v práci postláčané na PC, ale mne ten knihonaut nevyskakuje vôbec. :-D
Jinak mě knihonaut cosi valí, ale když dám přečíst více tak zmizí a max. se znovu objeví s tou stejnou hláškou...
Možná lépe tak, ale dnes by se možná hodil...
Taky děkuju za nápovědu, vůbec bych se nechytala, ale pak je to opravdu jednoduchý :)
K dnešním hádaným knihám - první mi nešla zadat česky, jen slovensky a nápověda k poslední knize se mi zdá všelijaká. I když ji všichni známe, podle popisu bych to moc nedala, bylo to dílo náhody a strejdy Googlu, což mě trošku mrzí.
Dnes pár drobných nepřesností: v jedničce se nejedná o spojku, ale o předložku, dvojka má jen tři slova. Trojka mi přišla na první poslech jednoduše, ale zatím je jediná, která mi chybí.
Tak dneska jsem se spíš naštvala. Vše v pohodě až na jedničku. Tu ať jsem zadávala, jak jsem chtěla tak nic. Po přečtení komentáře od sola_lupa jsem zkusila zadat slovensky a voilà hotovo.
Díky za tu slovenštinu. Mě by to nenapadlo, už jsem myslela, že tam mají chybu :-)
iška: Ono to podle nápovědy mluvené nesedí, ale jsou tam české titulky, u kterých jsou počet slov a podobné srandy upravené. Příště mrkněte na ně. :)
Text příspěvku byl upraven 09.03.19 v 08:34
Taky díky za komentář k jedničce, kniha mi tam sedla rovnou, ale zadat česky nešla. Snad to během dne opraví. Mám vše až na trojku - poradí někdo, prosím? Co oslavujeme na Valentýna je zřejmé, ale to první slovo mi nedochází...
zizvk: Také mi ta kniha dala zabrat! To slovo před tím valentýnským bych nenazvala úplně jako tok času, je to spíše něco ve smyslu historie...
U jedničky jsem si myslela, že jsem úplně marná, další knížky mi spravily náladu, tak jsem se pak vrátila k té první... no, zadávat to slovensky mě napadlo až po chvíli.... Ale koukám, že nejsem jediná, koho to zamotalo
Pro všechny, co teprve luští: první kniha jde stále zadat jen pod slovenským názvem...
A přiznám se, že u trojky také tápu...
EDIT: Už mám, ale rozhodně bych to také nenazvala tokem :-). Nejblíž k tomu má nápověda Magdaleny_j.
Text příspěvku byl upraven 09.03.19 v 13:32
Vložit příspěvek