Knižní odysea 2019
VVVEEE: Podívej se na nápovědu OctOpusDei, použij google a získáš odpověď na základní otázku života vesmíru a vůbec.
Tak mám pocit, že je ta odysea tak trochu ode zdi ke zdi - jeden den úkol primitivní, další den absolutně nepochopitelný :-/
Díky nápovědě od MíšaS jsem to zvládla. Kniha byla v nápovědách ke křížovce. Ale podle pantomimy bych to neuhodla.
Vracím se ještě ke včerejšku, nejsem schopná zadat čtyřku, homo...., nic mi to nebere a už mě fakt nenapadá, co dělám špatně....prosím, poraďte.
castiglione Já nezadávám žádné tečky, jen v tom dotazu :-) jsem asi nějak totálně mimo :-(
Joli66: člověk moudrý, nebo-li homo ***
Doplň na místo hvězdiček slovo a to tam zadej ;)
Tak já už si připadám jak blázen, jestli je to homo sap...., tak jsem to zadala už stokrát a nebere mi to...:-(
Text příspěvku byl upraven 10.03.19 v 18:54
Dnes na první pohled trochu zděšení, ale po prvním úspěšně rozluštěném řádku jsem to dala za chvilku :-)
I když je pro mne divadlo bližší než čísla, dnes mi čísla byla srozumitelnější, než včerejší pantomima. Mám, mohu jít pracovat -:)
No uff, co čísla znamenají mi bylo jasné hned, ale spojit je s jednou osobou, to byl oříšek. Co já vyzkoušel jmen, než se mi rozsvítilo :)
@ilona5165: nápověda od ddkk je hodně dobrá, podle toho se to dá poznat.
Zkusím ještě posvítit ;) Hledáme amerického autora, jeho kniha posloužila jako předloha pro film (představitel hlavní role má zálibu ve sbírání určité věci, která nějak souvisí s jeho knižní prvotinou).
Mám vyluštěno, ale nechápu souvislosti. Je zde nějaký znalec onoho autora, který by byl tak hodný a osvětlil mi to? Klidně do zprávy. Děkuji.
ddkk: Díky za nápovědu, zkoušela jsem ho, ale nedala jsem celé jméno :-)
Já jsem poslední dobou asi úplně tupá. Ja se vubec dneska a nechytám. Nemohla bych poprosit jeste o nějakou napovědu?
Už nic uz mám.
Text příspěvku byl upraven 11.03.19 v 11:27
Ddkk: geniální nápověda - děkuji.
Jinak ovšem nevím jak to souvisí s těmi čísly nebo souřadnicemi... No, nemusím vědět všechno :))
Čísla Vás odkáží na určitá místa a ta místa se objevují - významně - v knihách toho správného autora :-)
Vložit příspěvek