Off topic a pověry a bludy všeho druhu
To Hanka_Bohmova ... to musí být ve stavu změněného vědomí. Bez alkoholu a bez drog?
Ve stavu blaha se tvoří opiáty v mozku samy z nadbytečného tuku mezi mozkovými buňkami.
K tomu schází ještě cvrlikající cikády.
Hanka: dneska na pražském maratonu byla nějaká fundraiserka (fuj, to je blbý slovo!) od lékařů bez hranic - oni s tím měli nějakou souvislost přes reklamu - a říkala, že je dobře když lidé vzpomenou na běžence a uvědomí si, že zatímco někdo běhá pro zdraví nebo jen tak sportuje, jsou i lidé, kteří "běhají před válkou a terorem"... na mou duši, takhle pitomě to řekla. je to vůbec možný?
Na to nevypadala. Mluvila o běžencích, jako by to byla reklama na čokoládu. Tihle lidi co se motají kolem píár (zas jedno hnusný slovo) žádnou trému nemají.
Druhá věc je, že v dnešní době si toho nikdo ani nevšimne, Všichni mluvěj stylem "babička prase Humpolec" a když se podivíš, co to říkaj za blbosti, tak se urazej, že je chceš učit mluvit a že přece každej rozumí, co chtěli říct.
To jí tedy muselo opravdu nechtěne vyletět z úst, páč běh pro zdraví a úprk běženců jsou úplně jiné závody...
Tak to není. Člověk, kterej se chce živit hubou, třeba jako politik nebo mluvčí, nebo co, by to měl nejdřív umět a až potom to dělat.
Nojo, už je pozdě, závity se zpomalujou. Navíc si při tom čtu a poslouchám nějakou hispánskou muziku. asi si ještě dám cigáro a pak půjdu do pelechu.
Mimochodem - že zrovna jehovisti chtějí učit lidi jak ustát tlak skupiny, to je dobrej fór.
Opava-Třeboň-Dobřichovice? To zní jako týdenní etapovej závod pro cyklisty. Dobrou.
Dvě věci
1--byli v Praze běženci normální a umírnění? Jak to bylo poznat na umístění?
2--JEHOVISTI ... co je pro společnost lepší neumírněný Jehovista nebo ateista ? Zatím nevím, že by jehovistická děcka byli grázli, feťáci atp. Celkový přínos Jehovistů pro společnost je pozitivní.
Jehovisté, jako největší znalci bible, mají jako jediná křesťanská církev správný názor na Vánoce a vánoční stromeček. Za to mají mé sympatie. :-)
jedním ze základních článků křesťanské víry je to, že Bůh dal člověku svobodnou vůli. Jehovisté se jaksi rozhodli že tomu nadřadí vůli společenství - okecávají to všelijak, ale v podstatě je to přesně tak. Jenže lidi nejsou včely ani mravenci.
Eicherik: Jehovisté nejsou znalci bible. Možná se ji naučili nazpaměť ale tomu co je tam napsáno nerozumějí ani za mák. A pokud máš pocit, že vánioční stromeček patří k velkým problémům našeho světa, tak jsi na tom podobně. Vůbec nevíš, která bije.
Text příspěvku byl upraven 09.05.16 v 10:59
woodward: nepochybně jsi velký bojovník proti komunismu - teď když se to může. :-D Ale v otázkách víry a náboženství mi nejsi rovnocenným soupeřem. :-)
Hanka: To je pěkný, to pak člověka potěší, když na něco takového na svém výletě narazí.
Čtyřlístky jsou také ke čtení. :D
Já si pamatuji, že jsem vždy ty čtyřlístky hledala a nemohla jsem je najít.
Zajímavé srovnání, nadprůměrná úspěšnost a nadprůměrně šťastná žena. To já bych tím pádem byla podprůměrně šťastná žena. :)
Tak to lidi budou koukat, kde se tam ty slunečnice na sídlišti vzaly. :)
Text příspěvku byl upraven 12.05.16 v 11:47
Hanka: Třeba se časem dočteme o tom, jak radnice prahy 9 vypsala výběrové řízení na řešitele slunečnicové kalamity. ZDIVOČELÉ ROSTLINY OHROŽUJÍ BEZPEČNOST CHÁTRAJÍCÍCH PANELÁKŮ. Všichni z toho budou na větvi, kde se to tam vzalo a budou to svalovat na globální oteplování. JE TO NESMYSL, ŽÁDNÉ SLUNEČNICE NEEXISTUJÍ, TVRDÍ KLAUS.
Já spíš myslel, že by se o tom dal napsat pěknej katastrofickej thriller. jak se slunečnicový semínka rozplemení po světě. při pohledu z vesmíru už nebude zeměkoule modrá, ale žlutozelenomodrá, jako brazilská vlajka.
No jo, a poslední přežívající lidské kolonie budou živořit na ostrově Amsterdam, na Kerguelenách a v Grónsku.
Vložit příspěvek