Off topic a pověry a bludy všeho druhu
woodward: To je zajímavý námět, už jen k tomu vymyslet scénář, natočit to a dostat to do vysílání. :)
ešte k tým slnečniciam - pravdepodobne by zmenili otáčanie zemegule. Majú tendenciu točiť sa za slnkom aj tak.
myslíš, že ty slunečnice jsou tak mazaný? kdo by to byl do nich řek? :-o
ahoj hanko
off topic: zrovna poslouchám v rádiu, že se nějaký kapely dneska sejdou u Stalina aby zahrály Karlovi IV. k narozeninám. Není to trochu na palici, vyhrávat otci vlasti u zbouranýho stalinova pomníku? Proč mu nejdou zahrát na Nebozízek nebo tak někam?
No, s tou akustikou to bude asi stejný jako na každým jiným kopci. Ale jinak máš recht.
mně taky ne, ale proč se u nich mají pořádat koncerty na oslavu Karla IV ?
asi preto, že tie sochy potentátnikom sa stavali na veľkých priestranstvách a nie v maličkých uličkách.
No dobře, ale jak už bylo výše naznačeno, kopců je v Praze dost a rozhodně na všech nestály sochy bolševických vrahounů.
To je furt cirátů! Tak ať jdou na hrad zahrát Miloušovi pod oknem. Můžou mu tam vzít nový trenýrky.
jak nováčků tak i 70% recidivistů. Kde se to bere? Dříve nebylo tolik rozvodů a tím nevznikalo tolik deprivantů. A dnes-co deprivant , to potenciální kriminálník. Děti s psychikou v dětství poškozenou mašírují časem houfně do kriminálu. 6ti letý vrah není dnes žádný problém. Stát vymýšlí jak lehčí kriminálníky alokovat do civilu pomocí náramků atp., aby uvolnil místo pro další kriminálníky. Cílový stav = každý občan kriminálník.
Líbí se mi, jak pěkně těkáš. Zemětřesení-včelník rakouský- kriminálníci, to všechno na třech řádcích. Nemůžu do žádný CHKO, jelikož koukám na hokej, ale i tak děkuju za tip.
Nojo, když ty jsi Púolog, jak tomu říká HTO. Já tak hluboký znalosti nemám. Možná si po hokeji chvilku pustím Medvídka PU, anych si to osvěžil. Marek Eben to čte nádherně.
Já jsem teď úplně vedle z toho, jak Maďaři porazili Bělorusko. Oni vyhráli na mistrovství světa poprvé po 77 letech; tos neviděla, jakou měli radost. Když už se to blížilo ke konci tak Maďarky na tribuně seděly se zavřenýma očima a sepjatýma rukama a chlapi vedle nich hulákali jak na lesy. Pak si zazpívali hymnu - maďarskou jsem ještě nikdy neslyšel, neuvěřitelná, úžasná atmosféra!
Vložit příspěvek