Off topic a pověry a bludy všeho druhu

slepicoidní čáp, to je pozoruhodné. :) Ti dva pánové... to je jenom takovej folklór, víš, nenech si nabourat ideály. ;)
Já jsem v Třeboni jednou absolvoval úúúžasnou exkurzi do pivovaru Regent. Tam nebyli čápi, ani koně, ba ani vodní ptactvo. Ale bylo tam nejlepší pivo, jaký jsem kdy pil. Nehoněný vzduchem ani CO2, jen samospádem vytékající z cisterny ve sklepě, kde zrálo.

Všem, koho to zajímá: dneska ve 20.00 dávají na Dvojce ČRo první ze série rozhlasových her o Maigretovi s Hrušínským v hlavní roli. Bude jich prý celkem čtrnáct, každou neděli večer.

ten maigret není v televizi. je to rozhlasová hra. to si na počítači pustíš normálně na stránkách čro.

jsi NEPOZORNÁ. Ve 20.00. To je v osm hodin večer. Osmička je ten malej sněhuláček vlevo dole. ;-p

půjdeš sázet slunečnice do divočiny? koneckonců, už ses na to onehdy chystala...

Hanko, když už jsi tady, tak mi prosím pověz, co je to minibazar a k čemu to slouží.

To už jsem jaksi pochopil. a mimochodem, je ti jasný že ty tvoje známé, co se ofrňujou nmad minibazarem, tam nejspíš tlachají taky, protože jinak by ani nevěděly co to je?

Není to spíš miMibazar? Ten je fakt legendární, místy by se dal myslím bez nadsázky označit za deepweb :o
Hanka to popisuje dobře, je to jako se Silk road, spousta lidí o něm slyšela, ale jenom ti nejotrlejší s ním mají zkušenost..

Tak samozřejmě trochu přeháním, jinak by to byla nuda... Ale těch pár věcí z meta-kanálů je fakt dost ... intenzívních x).
Jinak máme též čerstvého prcka doma, takže se zase zaklapávám, a jdu shánět trubičku na prdíky :o
Vložit příspěvek