Off topic a pověry a bludy všeho druhu

no dobře ponechte si tajnosti svých minibazarů, strčte si je do trubičky! :D

a to som si myslela, že horšie ako žehlenie už nič nemôže byť. Svätá naparovačka.

Hanka: To je pravda, DK je místy taky docela slušná halda x) Důležitý je samozřejmě ten pohled zvenku - pozorovatel musí zůstat nedotčen, jinak ztrácí převahu.
woodward: Zvědavost může být nebezpečná, schválně jsem zvolil příklad, který nejde moc do hloubky :o
Jinak zájmových skupin jsou dnes tisíce (osobně jsem ve skepticích, v babetistech, milovnících vespy, biotoxistech, amatérských programátorech, aktuálně zvažuji že si najdu nějaké fórum domácích pěstitelů tabáku), každá skupina má svoje fórum, a pokud je zajímavá, mívá i svoje specifika - komunikaci, humor, životní styl (třeba babetisti nemají problém s tepláky na gumičku), případně vyhraňování se vůči nějaké jiné skupině. Osobně to považuji za přínosné, a často i docela vtipné..
...ne/žehliči nemají svoje fórum? To by mi přišlo divné...

můžu vědět aspoň jak souvisejí babetisti s teplákama na gumičku? nebo je to taky tajný jako ty trubičky?

Babetisti si jedou volnější styl, když vyrazím se svým Bowden gangem (aspoň ob den, tahám bowden!), nemáme na sobě kůži jako motorkáři, ideální je mít to, v čem jde člověk do garáže, případně by měl počítat s tím, že se po cestě bude muset hrabat v zaolejovaných spojkách, a ruce pak někam decentně utřít. Neokázalost je okázalostí babetisty..
Text příspěvku byl upraven 07.06.16 v 10:28

Nevadí vypadat jako vidlák (radost z jízdy to babetistovi vynahradí), navíc jsou praktické, jde do nich bez větších výčitek utřít ruce..

pořád nechápu, jak to souvisí s gumičkama. to je něco o módě a o tom, jestli něco vypadá "cool"?

omlouvám se, že jsem se ptal, hanka má recht, fakt jsou věci, který vědět nepotřebuju. jestli jde o to, co vypadá prďácky a co ne, tak to mě zcela míjí. já myslel, že ty gumičky mají nějakej praktickej význam.

Nejde ani tak o gumičky, spíš o styl, zvenku vysmívanej, uvnitř komunity si ho obhájí nebo jsou na něj dokonce pyšní...

nojo, z toho jednou člověk vyroste. :) omlouvám se, že jsem do toho šťoural, mělo mě napadnout že jde o tyhle věci.

Hanka: právě na mě vybafla reklama na rodinnou bibli. poté, co jsem se prokousal spoustou obrázků a povídání o tom, jak je to úžasnej produkt, jsem úúúplně na konci objevil nenápadnej řádek s cenou 48500 Kč.
Zdá se mi to, nebo je to fakt nekřesťanský?

a co slunečnice, jak se jim daří? nesežral je nějakej zajíc nebo co to tam u vás na sídlišti běhá?

V neděli na sněžku. to je jako o prázdninách na karlův most. vylez si na jinej kopec.

aha, dneska jsem já nepozornej. a proč by vlastně školní výlety lezly na sněžku zrovna v pátek? v pátek už děťátka mířej s rodičema na chalupu, na výlety se jezdí jindy.

anebo zkus jinej kopec. bylas třeba někdy na pleši? hory to nejsou, ale kopec je to pěknej.

Kdysi jsem se učil na zkoušku z navigace a pamatuju si, že ve Ždáňském lese se nejvyšší vrchol jmenuje U slepice a měří... myslím že 437 metrů, ale možná taky je to jinak, v každým případě něco přes 400. To je taky kopec. :)
Vložit příspěvek