Off topic a pověry a bludy všeho druhu
woodward: Ja si dovolím odpovedať. Tie o tom chlapíkovi na veži mali vlastné diskusné vlákno.
a on jim někdo přešupačil chlapíka z věže k nám na OT? vot bolšája těchnika! :)
To se čas od času tady stává... Nejčastěji když je založeno nové vlákno na téma, které už tu v diskuzi je. Nové vlákno se vloží i s příspěvky do služebně staršího vlákna.
jakýho odpadu? tady se vedou intelektuální diskuse na tak vysoké úrovni, že na to některým nestačí kapacity a chtěj nás zakázat! ;-p
Ono je to skoro jedno, či je niekto mladý a trčí na veži, alebo starý a sedí na rybách. Možno z toho bude námet na knihu, alebo aspoň šetrič obrazovky.
Text příspěvku byl upraven 09.06.16 v 20:52
časom mu možno dôjde materiál. A mimochodom, žralok môže mať na to iný názor.
Hanka, woodward: vy ste teda dvojka vy dvaja :D
Teraz to už nesmie nikto zakázať, keď už to tu slúži ako oficiálna vysoko intelektuálne odpadová skládka!
mala som na mysli starca, more a žraloka.
Je ešte stále Praha stovežatá ? Ako je na tom s kapacitou veží a vežičiek? Koľkí môžu liezť naraz?
já mám pocit, že ta ryba, co ji stařec ulovil, byl marlin - jakejsi mečoun. ne žralok.
věžiček je tu habaděj. jestli si chceš zalézt po věžičkách, praha je to pravé místo.
Text příspěvku byl upraven 09.06.16 v 21:22
hanka: já tomu rozumím. pro pořádek podotýkám, že těch co nechoděj na žraloky znám spoustu. a těch co na ně nechoděj se stativem, nejspíš ještě víc. :)
Ak nepoznáš takých, ktorí na žraloky chodia bez statívu, potom je počet tvojich známych, ktorí nechodia na žraloky, rovnaký ako počet známych, ktorí nechodia na žraloky so statívom.
ach jo, neber to tak doopravdy. náhodou, já jsem znal v německu jednoho tenistu, co jezdil o dovolené na korsiku a lovil tam žraloky. a jeden můj nebožtík kolega byl kdysi někde na kapverdských ostrovech nebo na ostrovech sv. tomáše - prostě někde u západní afriky a taky tam lovil žraloky. ale to není podstatný. jen si tak povídáme. :)
môj otec fotografoval a rybáril. Maximálne chytil občas pstruhy - patrili k tomu najdrahšiemu, čo sa na našom stole ocitlo. Kus- 200-800 korún, Benzín, rybársky lístok, prút a výbava, zlomená predná náprava....
Hanka: ano, a to jsme se ještě nedostali k tomu, jestli s tím stativem něco ulověj. nebo bez něj.
čo v tom prípade, že nejdem na žraloky, ale oni sa ustanovia ? Už som s nimi mala tú česť. Ale nemala som ani prút a ani statív. Iba nafukovačku.
ty máš fakt pestrej život. když tě šéf scotland yardu neohrožuje na životě zběsilou jízdou po švýcarsku, ohlodávají tě žraloci na matračce.
Vložit příspěvek