Off topic a pověry a bludy všeho druhu
promiň, tak v růžových prstících. máš růžový prstíky jako zora?
ale je to pokrok. ještě nedávno bys mi řekla "ty plantážníku"! :D
Text příspěvku byl upraven 09.06.16 v 22:26
třeba mi ty tvoje čtyřlístky přinesou štěstí. vsadil jem si na fotbal a za chvíli to začne. :)
Text příspěvku byl upraven 10.06.16 v 21:28
nojo, aux armes citoyens, formez vos bataillons - už jdou na to. já se ozvu o přestávce. :)
já bych tě naučil chevaliers de la table ronde, když to je ale takovej alkoholickej folklór. :)
já myslel že ti kóta u slepice udělala radost. ještě jsem si říkal, aspoň jsem si to těch 37 let nepamatoval zbytečně.
Myslel jsem tím, že zpívám Marseillaisu, woodward má pravdu. Dobrý fotbal, ale Rumunsko bez Hagiho mě už tolik nebaví.
když ten hagi za každej fotbalovej trik předved několik nefotbalových. tihle hoši by mohli dojít daleko. koneckonců francie je favorit a zápasila s nima jak se smrtí.
No, nevím, k jablečné šťávě se to asi zpívá dost blbě. To chce burgund. Nebo Côtes du Rhône. :)
Ale nechme kóty a rytíře. Co je u skryjských jezírek zajímavýho kromě čtyřlístků?
vzpomínám si na starou desku s hurvínkem, to ještě nahrál josef skupa. spejbl tam hurvajze zkoušel z přírodopisu, ptal se ho na ptáky brodivé, hurvajz nevěděl a taťulda pravil: nu, třeba slepice, že. neviděls jak se po dešti brodí loužemi...? teď ani nevím, proč jsem si na to vzpomněl. :)
To víš, že mají, pivovar mají skoro všude. V ulici V olšinách bývala kdysi dokonce rakovnická pivnice U bakaláře. Ale hlavně mají v Rakovníku takový pěkný náměstí.
Vložit příspěvek