Poznejte knihu podle první věty
Knihu vůbec neznám a napadlo mě až podle nápovědy, v jakých místech hledat. Děkuji tedy za inspiraci do příště. Takhle bylo hádání zajímavější :) než napsat jako nápovědu druhou větu :)
Druhá věta je - 'bylo nám oběma třináct' - to by bylo k ničemu. Někdy bych napsala poslední větu, ale vím, jak jsou na to někteří hákliví:-)
Za málo, jen prosím další příspěvek dříve než za tři dny.
(Mmch, já Calypso netykám ani nemám důvod se za zdržení omlouvat, můj předchozí příspěvek je nové zadání, takže můžete zkoušet hádat.)
Ok, bylo to vtipné, asi nejsem sám, co se nechal nachytat.
Nevím to jistě, ale Lenka píše, že můžeme zkoušet hádat, takže hádám.
Je to "Co by můj syn měl vědět o světě" od Fredrika Backmana?
Zadání:
Pak Tench vyšel do palčivého, mexického slunce a bělavého prachu, aby se poohlédl po své nádržce s éterem.
"Barrabás přicestoval do naší rodiny po moři," zaznamenala si malá Clara svým jemným krasopisem.
Další je povídka:
'Teď se nedívej', řekl John své ženě, 'ale o dva stoly dál jsou dvě staré panny, které se mě snaží hypnotizovat.'
Děkuji za milé připomenutí, že mi vlákno vypadlo z hlavy :D
Tak si napíšu: Zmizelá - Gillian Flynn
(Preferuji potvrzení správnosti, to mi přijde normálnější, ale já vlákno nevymyslela, že...tak co prskám nesmysly. Budu si pamtovat heslo "Tři dny a je pozdě.", dík, nevěděla jsem...)
Text příspěvku byl upraven 02.05.23 v 13:19
Milý pane doktore Pražane, ani nevíte, jak je mi líto, že Vám musím předat tenhle dokument, a učinit z Vás svědka toho, co jsem udělal.
Nebe, peklo, ráj - Julio Cortázar??? (podle té Bosorky, ale větu si přímo nepamatuji...)
Vložit příspěvek