Domácí sušení hodnocení
Michelle Keogh
Domácí sušení potravin je jednou z nejchutnějších cest ke zdraví. Není to vůbec složité: sušička odstraní z potravin při nízké teplotě za pomoci ventilátoru vodu a nic dobrého se při tom neztratí, naopak - chuti se prolnou a zvýrazní. Můžete si tak snadno pochutnávat na zdravých pamlscích odpovídajících zásadám syrové (raw) nebo bezlepkové stravy a hlídat příjem sacharidů. Vyhnete se umělým chuťovým přísadám a konzervačním přípravkům a víte, co jíte. Zároveň také ušetříte. Sušené potraviny jsou návykové - kousky sušeného melounu, domácí dýňové chipsy, čokoládovo-třešňové placky, mandle v kakau a skořici, ořechové krekry s brusinkami, kořeněné hovězí proužky nebo sušenou solenou tresku si jednoduše zamilujete.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2016 , Slovart (ČR)Originální název:
Dehydrating at Home, 2015
více info...
5 |
|
2 x |
4 |
|
0 x |
3 |
|
0 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
|
0 x |
Hodnocení knihy Domácí sušení: 100 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 2
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).