Juhoslovanská kuchyňa hodnocení
Miroslav Kutanjac
Pre juhoslovanskú kuchyňu je charakteristická veľká rozmanitosť jedál. Zásadne odlišné sú dve kuchyne: mediteránna v prímorskej oblasti a kontinentálna vo vnútrozemí. Kniha je zameraná na najlepšie a najznámejšie juhoslovanské špeciality. Kapitoly: Predjedlá, Šaláty, Prílohy, Polievky a čorby, Mäsité a zeleninové jedlá, Divina, Jedlá z rýb a morských živočíchov, Múčniky. Cena knihy v čase vydania: 21.- Kčs.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1990 , PrírodaOriginální název:
Yugoslav Cook-book, 1985
více info...
5 |
|
0 x |
4 |
|
1 x |
3 |
|
0 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
ztráta času |
|
0 x |
Hodnocení knihy Juhoslovanská kuchyňa: 80 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 1
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.