Juhoslovanská kuchyňa přehled
Miroslav Kutanjac
Pre juhoslovanskú kuchyňu je charakteristická veľká rozmanitosť jedál. Zásadne odlišné sú dve kuchyne: mediteránna v prímorskej oblasti a kontinentálna vo vnútrozemí. Kniha je zameraná na najlepšie a najznámejšie juhoslovanské špeciality. Kapitoly: Predjedlá, Šaláty, Prílohy, Polievky a čorby, Mäsité a zeleninové jedlá, Divina, Jedlá z rýb a morských živočíchov, Múčniky. Cena knihy v čase vydania: 21.- Kčs.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1990 , PrírodaOriginální název:
Yugoslav Cook-book, 1985
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Juhoslovanská kuchyňa. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Juhoslovanská kuchyňa v seznamech
v Přečtených | 2x |
v Knihotéce | 2x |
v Chystám se číst | 1x |
v Chci si koupit | 1x |