Juhoslovanská kuchyňa podobné
Miroslav Kutanjac
Pre juhoslovanskú kuchyňu je charakteristická veľká rozmanitosť jedál. Zásadne odlišné sú dve kuchyne: mediteránna v prímorskej oblasti a kontinentálna vo vnútrozemí. Kniha je zameraná na najlepšie a najznámejšie juhoslovanské špeciality. Kapitoly: Predjedlá, Šaláty, Prílohy, Polievky a čorby, Mäsité a zeleninové jedlá, Divina, Jedlá z rýb a morských živočíchov, Múčniky. Cena knihy v čase vydania: 21.- Kčs.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1990 , PrírodaOriginální název:
Yugoslav Cook-book, 1985
více info...
Podobné knihy (2)
Lahůdky od Jadranu Dušan KarpatskýKniha nabízí všechna kouzla se zeleninou, sýry a rybami, vynikající husté čorby, vůni grilovaných mas mísící se s olivovým olejem a středomořským kořením, cukrovinky s příchutí Orientu - to vše podle receptů a jídel, jim... více
Jugoslávská kuchyně Dušan Karpatský
Není to poprvé, co autor skrz svou knihu prozrazuje svou zálibu v Jugoslávské kuchyni, a v knize předkládá recepty od předkrmů, polévek, přes jednotlivé druhy masa až po saláty, omáčky, nápoje a zavařování ovoce a zele... více