Kuchařský lexikon hodnocení
Josef Bittermann
Lexikon známých i méně známých druhů potravin, jídel, jejich zpracování a úpravy. Řazeno podle druhů jídel a mas a následně abecedně.
Literatura česká Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1967 , Merkur , Vydavatelství obchoduvíce info...
5 |
|
0 x |
4 |
|
0 x |
3 |
|
0 x |
2 |
|
1 x |
1 |
|
0 x |
odpad |
|
0 x |
Hodnocení knihy Kuchařský lexikon: 40 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 1
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Štítky knihy
kuchařky historické recepty slovníkářství, lexikografie