Kuchařský lexikon

Kuchařský lexikon
https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/286212/bmid_kucharsky-lexikon-q4t-286212.jpg 2 1 1

Lexikon známých i méně známých druhů potravin, jídel, jejich zpracování a úpravy. Téměř 5000 receptur z naší i mezinárodní kuchyně, uváděných co nejstručnější formou, je určeno kuchařům našich restaurací ke zpestření a obohacení jídelních lístků i ostatním zájemcům o kuchařské umění. Vedle polévek, předkrmů, jídel z ryb a různých druhů masa jsou zde i rozmanité způsoby úpravy zeleniny, luštěnin, hub, vajec apod. až po přípravu salátů, příloh a doplňků, omáček a moučníků. -- zdroj: Národní knihovna ČR -- 51-841-67... celý text

Přidat komentář

Autorovy další knížky

1967  40%Kuchařský lexikon
2012  100%Velký český kuchařský lexikon
1934  %Československý kuchařský lexikon