Pálenka ... a jej výroba hodnocení
Mikuláš Rosol
Pálenky sa vyrábali, vyrábajú a aj naďalej budú a preto je veľmi dôležité, aby sa vyrábali čo najkvalitnejšie. Kvalitu pálenky určuje predovšetkým vyvážený obsah chuťových a aromatických látok. Požívanie alkoholických nápojov by malo byť vždy spojené s kultúrou pitia. Príručka je určená všetkým tým, ktorí pochoúpili, že kvalitná pálenka sa dá vyrobiť len z kvalitného kvasu a na vhodnom technologickom zariadení.... celý text
5 |
|
0 x |
4 |
|
1 x |
3 |
|
0 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
|
0 x |
Hodnocení knihy Pálenka ... a jej výroba: 80 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 1
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).