Receptury jídel pro veřejné stravování: 1000 dosud nepublikovaných receptur hodnocení

Nehodnoceno
Receptury jídel pro veřejné stravování: 1000 dosud nepublikovaných receptur
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/495358/bmid_1000-teplych-a-studenych-jidel-wUA-495358.png 0 0 0

Receptury jídel v normách pro veřejné stravování, včetně CD s recepturami. Úvodní část obsahuje 80 polévek málo známých a využívaných - včetně polévek ovocných a studených. Následují jídla z vepřového a hovězího masa, dále z mas mletých a drobů, jež jistě rozšíří sortiment jídelníčků. Novinkou je zařazení masa sojového, jehož využití má své místo v každé moderní kuchyni. Rozsáhlou pasáží je příprava jídel z masa drůbežího a krůtího, jež jsou vítaná na našem jídelníčku jak pro své vlastnosti dietetické a chuťové, tak pro nepřehlédnutelný malý nárok na energetickou spotřebu a pracnost při úpravě. Závěrečná pasáž obsahuje přípravu zeleninových jídel, jež odpovídá i současným nárokům na jídla bezmasá. Součástí je CD, které nabízí nejen kompletní knihu, vyhledávání jídel podle rejstříku, ale i využití software pro skladovou evidenci, včetně kalkulace cen, tvorbu jídelního lístku s jeho vytisknutím apod.... celý text



Zatím zde nejsou žádná hvězdičková hodnocení. Knihu můžete ohodnotit hvězdičkami nad její obálkou.