Slovenská jídla ze zeleniny hodnocení
Mária Hajková
nehodnoceno
Pro zpestření našeho jídelníčku uvádí příručka speciální předpisy slovenské kuchyně k úpravě zeleninových polévek, předkrmů, smažené zeleniny, příloh, omáček, salátů i tzv. "prívarků". V závěru jsou připojeny návody ke konzervování některých vybraných druhů zeleniny.
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1964 , PráceOriginální název:
Pripravujeme jedlá zo zeleniny, 1961
více info...
Zatím zde nejsou žádná hvězdičková hodnocení. Knihu můžete ohodnotit hvězdičkami pod její obálkou.
Štítky knihy
kuchařky zelenina omáčky slovenská kuchyně zeleninové recepty
Autorovy další knížky
1968 | Moučníky |
2003 | Tradiční česká a slovenská kuchařka |
1970 | Nová kuchařka |
2003 | Tradičná kuchárka |
2001 | Konzervujeme jednoducho a dobre |