Strava pro klid v duši - Jak strava bez masa a mléka léčí tělo a mysl hodnocení

Strava pro klid v duši - Jak strava bez masa a mléka léčí tělo a mysl
https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/221643/mid_strava-pro-klid-v-dusi-221643.jpg 3 12 12

Maso a mléčné výrobky přispívají ke vzniku nemocí, což dokázal nespočet studií. Na jejich konto spadají především rakovina a kardiovaskulární onemocnění, ale i mnoho dalších nemocí jako cukrovka nebo autoimunitní onemocnění. Podle autora Ruedigera Dahlkeho to způsobují především dva faktory. Požíváním potravy ze zvířecích těl se do našeho organismu dostává příliš mnoho mrtvé hmoty a spolu s ní do nás při jídle přechází nesmírné utrpení, které zvířata zažívají v hromadných chovech a na jatkách. Naštěstí vedle toho existuje způsob, jak se stravovat zdravě. Strava pro klid v duši, autorem nazvaná „Peace Food“ je výživa postavená na plnohodnotných sacharidech i vysoce hodnotných rostlinných bílkovinách. Na základě nejnovějších neuroendokrinologických poznatků autor ukazuje, co musíme jíst, abychom podpořili tvorbu hormonů, jako je serotonin, dopamin nebo GABA, a tím dosáhli tělesné a duševní rovnováhy. Dr. Ruediger Dahlke (1951), působí od roku 1979 jako lékař a psychoterapeut, specializovaný na přírodní léčbu a homeopatii. Pořádá semináře v německy mluvící části Evropy a v Itálii. Svými knihami o výkladu klinických obrazů nemocí založil celostní psychosomatiku, která již více než 15 let nachází stále více příznivců. Jeho stěžejní díla můžete sehnat i v češtině: Nemoc jako symbol, Nemoc jako řeč duše, Princip stínu. Připravujeme volné pokračování této publikace Strava pro klid v duši – recepty veganské kuchyně.... celý text

Literatura světová Literatura naučná Zdraví
Vydáno: , CPress
Originální název:

Peace Food, 2011


více info...
5
4 x
4
2 x
3
3 x
2
2 x
1
0 x
ztráta času  
1 x

Hodnocení knihy Strava pro klid v duši - Jak strava bez masa a mléka léčí tělo a mysl: 68 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 12

Albendazol

ztráta času

Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.