Uchovávání úrody: Tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu a déle hodnocení

Uchovávání úrody: Tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu a déle
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/413771/bmid_uchovavani-urody-tradicni-i-nove-zp-6TW-413771.png 5 2 2

Příručka vás seznámí s tím, jak nejlépe uchovat úrodu ze zahrady i jídlo nasbírané ve volné přírodě s využitím obnovitelných zdrojů energie, a to různými metodami včetně polozapomenutých postupů našich babiček a prababiček. Zkušené autorky a jeden autor vás provedou správným skladováním, osvědčenými metodami jako zavařování a sušení, ale největší pozornost věnujeme různým typům kvašení. Nechybí texty vysvětlující, jak to všechno souvisí s permakulturou (Katka Horáčková), jak porozumět procesům probíhajícím v jídle po mikrobiologické stránce (Eva Hauserová), a konečně v brožurce najdete řadu vynikajících, prověřených a chutných receptů (kolektiv kolem Permakultury CS).... celý text

5
2 x
4
0 x
3
0 x
2
0 x
1
0 x
ztráta času  
0 x

Hodnocení knihy Uchovávání úrody: Tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu a déle: 100 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 2


Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.