Z předpisů venkovské kuchyně hodnocení
Irma Zedníková
Obsah publikace tvoří předpisy k úpravě nejrůznějších jednoduchých jídel a pokrmů typických pro některé oblasti, dnes už často zapomenutých, přesto však vyhovujících zásadám správné výživy. Materiálem jsou hlavně brambory, mléko, luštěniny, ovoce a zelenina.
5 |
|
0 x |
4 |
|
1 x |
3 |
|
0 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
|
0 x |
Hodnocení knihy Z předpisů venkovské kuchyně: 80 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 1
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).
Autorovy další knížky
1967 | Vánoce, vánoce přicházejí |
1963 | Z předpisů venkovské kuchyně |
1969 | Do tanečních |