Z předpisů venkovské kuchyně podobné
Irma Zedníková
Obsah publikace tvoří předpisy k úpravě nejrůznějších jednoduchých jídel a pokrmů typických pro některé oblasti, dnes už často zapomenutých, přesto však vyhovujících zásadám správné výživy. Materiálem jsou hlavně brambory, mléko, luštěniny, ovoce a zelenina.
Podobné knihy (2)
Venkovská kuchařka Alena DoležalováKuchařka představuje soubor 2085 receptů vybraných z 13. ročníku oblíbené čtenářské soutěže Recepty naší rodiny. Jde v podstatě o univerzální kuchařku, ve které najdete pestrou paletu receptů na jídla pro všední i sváteč... více
Tradiční venkovská kuchařka Jana Sládková
Co může vonět lépe než domácí oběd připravený z tradičně českých surovin? A co může lépe chutnat? Venkovská kuchařka obsahuje recepty na více než 1000 pokrmů z tradičních, a proto dobře dostupných surovin. Některé jsou l... více
Autorovy další knížky
1967 | Vánoce, vánoce přicházejí |
1963 | Z předpisů venkovské kuchyně |
1969 | Do tanečních |