Z předpisů venkovské kuchyně přehled
Irma Zedníková
Obsah publikace tvoří předpisy k úpravě nejrůznějších jednoduchých jídel a pokrmů typických pro některé oblasti, dnes už často zapomenutých, přesto však vyhovujících zásadám správné výživy. Materiálem jsou hlavně brambory, mléko, luštěniny, ovoce a zelenina.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Z předpisů venkovské kuchyně. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (1)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Z předpisů venkovské kuchyně v seznamech
v Přečtených | 2x |
v Mé knihovně | 2x |
v Chci si koupit | 1x |
Autorovy další knížky
1967 | ![]() |
1963 | ![]() |
1969 | ![]() |
Tuto kuchařku jsem objevil náhodou před několika lety v antikvariátě v regálu "vše za 5,- Kč" a při jejím prolistování jsem zjistil, že některá zde uvedená a již zapomenutá jídla by nemuselo být špatné alespoň vyzkoušet. A kupodivu jsme jich více než deset nám dříve neznámých zařadili do rodinného jídelníčku.