Zachraň jídlo v kuchyni hodnocení
Adam Podhola
Až polovina potravinového odpadu v EU vzniká v domácnostech. Nakoupíme toho více než potřebujeme, nevíme, jak správně skladovat potraviny, nebo nám chybí inspirace. Proto vznikla kuchařka Zachraň jídlo v kuchyni, která vás naučí, jak doma méně plýtvat jídlem a ušetřit peníze a přírodu. Na 256 stranách textu najdete přes 100 receptů z potravin, které v českých domácnostech nejčastěji zbývají. Nebudou chybět postupy, jak zpracovat maso, sezónní ovoce a zeleninu nebo opomíjené části potravin jako je mrkvová nať nebo košťál brokolice. Kuchařku uvede předmluva Massima Bottury a doprovodí ji texty o plýtvání, příběhy dobré praxe a recepty předních českých foodblogerů.... celý text
Kuchařky
Vydáno: 2019 , Zachraň jídloOriginální název:
Zachraň jídlo v kuchyni - Kuchařka se 100 recepty, jak neplýtvat a ušetřit peníze a přírodu, 2019
více info...
5 |
|
10 x |
4 |
|
4 x |
3 |
|
1 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
|
0 x |
Hodnocení knihy Zachraň jídlo v kuchyni: 92 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 15
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).