Zachraň jídlo v kuchyni podobné
Adam Podhola
Až polovina potravinového odpadu v EU vzniká v domácnostech. Nakoupíme toho více než potřebujeme, nevíme, jak správně skladovat potraviny, nebo nám chybí inspirace. Proto vznikla kuchařka Zachraň jídlo v kuchyni, která vás naučí, jak doma méně plýtvat jídlem a ušetřit peníze a přírodu. Na 256 stranách textu najdete přes 100 receptů z potravin, které v českých domácnostech nejčastěji zbývají. Nebudou chybět postupy, jak zpracovat maso, sezónní ovoce a zeleninu nebo opomíjené části potravin jako je mrkvová nať nebo košťál brokolice. Kuchařku uvede předmluva Massima Bottury a doprovodí ji texty o plýtvání, příběhy dobré praxe a recepty předních českých foodblogerů.... celý text
Kuchařky
Vydáno: 2019 , Zachraň jídloOriginální název:
Zachraň jídlo v kuchyni - Kuchařka se 100 recepty, jak neplýtvat a ušetřit peníze a přírodu, 2019
více info...
Podobné knihy (4)
Kuchařka - vaříme rychle a levně ze zbylých potravin Alena NoskováJen málokterá kuchařka či kuchař se mohou pochlubit tím, že umí zužitkovat všechny suroviny naprosto beze zbytků. více
Vaříme bez plýtvání Judith Clavel
Jak si dobře pochutnat a zároveň zužitkovat zbytky a ušetřit! V této knize najdete 40 nápaditých receptů pro labužníky, v nichž využijete zbytky jídla: předkrmy, polévky, zapékaná jídla, galetky, zavařeniny, sirupy… Snad... více
Recyklovaná kuchařka Jitky Rákosníkové Jitka Rákosníková
Kuchařka je průvodcem pro neplýtvání všemi základními skupinami potravin: pečivem, masem, luštěninami, rýží a obilovinami, mléčnými výrobky, bramborami a zeleninou. Základem knihy je přes 40 velkých receptů z české i sv... více
Konec plýtvání jídlem kolektiv autorů
Plýtvání se týká nás všech – a my všichni s tím můžeme něco dělat! Než se potraviny dostanou na náš stůl, zmizí v odpadcích průměrně jedna třetina z nich, z toho přibližně polovinu vyhodíme doma. Prostřednictvím této kni... více