Zatracené kyselo hodnocení
Jaroslava Vilemína Kadlasová (p)
Laskavé vzpomínání na vaření, jídlo a domácnost v osmdesátých a na počátku devadesátých let minulého století Ve své druhé knize autorka vzpomíná, jak se žilo v okresním městě pod horami a jak si po svatbě zařizovala vlastní domácnost a zvykala si na nové prostředí, tak odlišné od velkoměsta. Nakonec všechno zvládla – výchovu potomka i místní kyselo. Vaření se stalo jejím koníčkem a časem i pracovní náplní. A pak vtrhly do života i do kuchyně polistopadové změny: nové suroviny, kontakty se světem a první zážitky z cestování. Vyprávění doprovázejí dobové recepty.... celý text
5 |
|
1 x |
4 |
|
3 x |
3 |
|
3 x |
2 |
|
1 x |
1 |
|
2 x |
|
0 x |
Hodnocení knihy Zatracené kyselo: 60 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 10
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).
Autorovy další knížky
2011 | Cukr na nitku |
2015 | Zatracené kyselo |
2022 | Zrnka všehochuti. Jak se jedlo, vařilo a cestovalo kolem roku 2000. |