Technologie šampaňského bazar

nehodnoceno
Technologie šampaňského
https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/313477/bmid_technologie-sampanskeho-44F-313477.jpg 0 0 0

Vázaná plnobarevná kniha formátu B5 „Technologie šampaňského“ je určena všem producentům a konzumentům vína. Kniha podává ucelený přehled o produkci šampaňského vína. Zabývá se jeho historií, organizací vinařů v Champagne, pravidly pro pěstování révy k získávání šampaňského, zpracováním základního vína, kupáží, tiráží, druhotnou fermentací a zráním na kalech, setřásáním, odkalováním a zátkováním. Kniha pojednává i o perlení, vzniku bublinek a pěny a podává informace pro spotřebitele.... celý text

Bazar (0)

Zatím zde není žádný nabídkový inzerát.
Když se přihlásite, můžete vložit poptávkový inzerát.


Štítky knihy

vinařství šumivá vína

Autorovy další knížky

Miloš Michlovský
česká, 1953
2013  0%Encyklopedie degustace vína
2015  0%Příprava bílých vín
2014  0%Bobule
2015  0%Lexikon chemického složení vína
2016  0%Technologie šampaňského