Technologie šampaňského přehled

nehodnoceno
Technologie šampaňského
https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/313477/bmid_technologie-sampanskeho-44F-313477.jpg 0 0 0

Vázaná plnobarevná kniha formátu B5 „Technologie šampaňského“ je určena všem producentům a konzumentům vína. Kniha podává ucelený přehled o produkci šampaňského vína. Zabývá se jeho historií, organizací vinařů v Champagne, pravidly pro pěstování révy k získávání šampaňského, zpracováním základního vína, kupáží, tiráží, druhotnou fermentací a zráním na kalech, setřásáním, odkalováním a zátkováním. Kniha pojednává i o perlení, vzniku bublinek a pěny a podává informace pro spotřebitele.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Technologie šampaňského. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (0)

Zatím zde není žádný komentář.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Technologie šampaňského v seznamech

v Přečtených1x
v Knihotéce1x

Štítky knihy

vinařství šumivá vína

Autorovy další knížky

Miloš Michlovský
česká, 1953
2013  0%Encyklopedie degustace vína
2015  0%Příprava bílých vín
2014  0%Bobule
2015  0%Lexikon chemického složení vína
2016  0%Technologie šampaňského