Příprava bílých vín přehled
Miloš Michlovský
nehodnoceno
Příprava bílých vín je určena všem producentům vína. Kniha podává ucelený přehled o složení bílého vína a významu jednotlivých látek pro kvalitu konečného produktu – lahvového vína. Zabývá se ale především postupem, jak pozitivní látky udržet a naopak negativní potlačit. Kniha pojednává o technologickém postupu přípravy bílých a růžových tichých suchých i speciálních botrytických přírodně sladkých vín, stejně jako i vín šumivých.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Příprava bílých vín. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Příprava bílých vín v seznamech
ve Čtenářské výzvě | 1x |
v Knihotéce | 1x |
v Chci si koupit | 1x |
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2013 | Encyklopedie degustace vína |
2015 | Příprava bílých vín |
2014 | Bobule |
2015 | Lexikon chemického složení vína |
2016 | Technologie šampaňského |