Základy cukrovarnictví - výroba surového cukru a vedlejších produktů bazar
Karel Šandera , Miroslava Drachovská
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/401893/bmid_zaklady-cukrovarnictvi-vyroba-surov-HYg-401893.jpg
0
0
0
Druhý díl učebnice podává přehled cukrovarnické technologie. Probírá se zde celý výrobní úsek od zpracování cukrovky až po výrobu surového a zadinového cukru i melasy, při čemž v části o svařování cukrovin je věnováno hodně pozornosti základům krystalisace a melasotvornosti. Závěrečné stati jsou věnovány sušárenství, zpracování vedlejších výrobků a odpadků a vodnímu hospodářství.... celý text
Bazar (0)
Zatím zde není žádný nabídkový inzerát.
Když se přihlásite, můžete vložit poptávkový inzerát.
Další zajímavé inzeráty v bazaru z kategorie Průmysl
Fyzikové ve službách průmyslové revoluce
290 Kč
Železniční stavitelství
640 Kč
Strojnictví - Stroje a zařízení pro zpracování dřeva
70 Kč
Stroje a zařízení
149 Kč