Základy cukrovarnictví - výroba surového cukru a vedlejších produktů přehled
Karel Šandera , Miroslava Drachovská
Druhý díl učebnice podává přehled cukrovarnické technologie. Probírá se zde celý výrobní úsek od zpracování cukrovky až po výrobu surového a zadinového cukru i melasy, při čemž v části o svařování cukrovin je věnováno hodně pozornosti základům krystalisace a melasotvornosti. Závěrečné stati jsou věnovány sušárenství, zpracování vedlejších výrobků a odpadků a vodnímu hospodářství.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Základy cukrovarnictví - výroba surového cukru a vedlejších produktů. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Základy cukrovarnictví - výroba surového cukru a vedlejších produktů v seznamech
v Chci si koupit | 1x |