Základy cukrovarnictví - výroba surového cukru a vedlejších produktů přehled

nehodnoceno
Základy cukrovarnictví - výroba surového cukru a vedlejších produktů
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/401893/bmid_zaklady-cukrovarnictvi-vyroba-surov-HYg-401893.jpg 0 0 0

Druhý díl učebnice podává přehled cukrovarnické technologie. Probírá se zde celý výrobní úsek od zpracování cukrovky až po výrobu surového a zadinového cukru i melasy, při čemž v části o svařování cukrovin je věnováno hodně pozornosti základům krystalisace a melasotvornosti. Závěrečné stati jsou věnovány sušárenství, zpracování vedlejších výrobků a odpadků a vodnímu hospodářství.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Základy cukrovarnictví - výroba surového cukru a vedlejších produktů. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (0)

Zatím zde není žádný komentář.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Základy cukrovarnictví - výroba surového cukru a vedlejších produktů v seznamech

v Chci si koupit1x

Štítky knihy

cukrovary, cukrovarnictví cukr

Autoři knihy

Karel Šandera
česká, 1903 - 1959
Miroslava Drachovská
česká, 1918 - 1961