Květy Jasmínu
Leandra Sold (p)
Bílý Jasmín série
< 4. díl
Yasminne přišla už téměř o vše. Svět, v němž žije, se téměř jistě blíží k zániku, když naplno udeří ničivý virus a jí nezbývá než se naposledy nadechnout a obětovat i to poslední, co jí ještě zbývá. Vlastní život!
![knizninadsenec knizninadsenec](https://www.databazeknih.cz/img/users/28_/289482/m_knizninadsenec-H3U.jpg?v=1678574258)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Tento díl byl velmi překvapivý a také důkazem, že si člověk / démon / anděl nemá zahrávat s časem nebo minulostí.
Stalo se toho opravdu mnoho dobrého i zlého.
Slza ukápla.
Příběh se mi líbil, četl se dobře, jak už jsem psala v úvodu, vývoj událostí mě opravdu překvapil mile i nemile. Některé postavy se ukázaly svým pravým charakterem. Jiné měli jiný charakter nebo minulost ovlivněnou tím, co se stalo v minulosti jinak, než předtím. Řeší se různé situace a vše pak je přesně takové, jaké má být. A kdo s kým má být.
Samozřejmě nechybí postavy z předešlých dílů, romantika, trochu boj. Opět jsou tam démoni, andělé, upíři, lidé...
Konec je dokonalý.
Velmi krásný díl i série celkově.
![Arnika111 Arnika111](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Příběh super, nečekala bych, kam se taková průměrná série může posunout. Rozhodně je čtvrtý díl ten nejlepší a nejpropracovanější. Už to není klišé ze střední školy. Ale ta gramatika!! Naprosto nechápu, jak může vyjít kniha s chybami, např. ve shodě přísudku s podnětem, skoro na každé druhé stránce. Tak mi to rvalo oči. Místo abych se soustředila na děj, každou chvilku jsem nadávala na další chybu. Toto se mi ještě nikdy nestalo.
![Zusaninka Zusaninka](https://www.databazeknih.cz/img/users/88_/88550/m_88550-sd8.jpg?v=1459855067)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Krásny záver série!!!
Cestovanie v čase bol skvelý nápad, do poslednej chvíle som netušila ako to s Yasmine dopadne.
Pevne verím ze sa autorka ešte vráti k tomuto svetu a prečítam si aj príbeh Rose ????
2015 | ![]() |
2022 | ![]() |
2022 | ![]() |
2023 | ![]() |
2016 | ![]() |
Jak se říká - nejlepší na konec !!!
Absolutně úžasný díl - bylo tam všeho - napětí, boj, intriky, láska...
Skvěle sestavený příběh bez žádného klišé.
Připadalo mi, že by to chtělo pokračování, protože ten konec se nabízí.
Určitě doporučuji celou sérii