Červená ako rubín

Červená ako rubín
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/428055/bmid_cervena-ako-rubin-JKL-428055.jpg 4 2682 2682

Drahokamy série

1. díl >

Mať rodinu s kopou tajomstiev nie je pre šestnásťročnú Gwendolyn vždy jednoduché. Jedného dňa sa z ničoho nič ocitne na dobre známej londýnskej ulici – lenže na prahu minulého storočia! Vtedy pochopí, že tým najväčším rodinným tajomstvom je práve ona sama. Zároveň si však musí uvedomiť, že pri skákaní v čase by bolo lepšie sa nezaľúbiť – lebo to veci ešte väčšmi skomplikuje…... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , CooBoo

Rubinrot - Liebe geht durch alle Zeiten, 2009

fatimka
01.02.2017 5 z 5

Konec knihy mě opravdu dostal...vůbec bych to nečekala.Kniha se mi opravdu líbila a moc mě bavila.Ze začátku jsem si myslela že to bude něco moc dětského, ale obálka opravdu klame.Knihu o cestování v čase jsem ještě nečetla a přišlo mi to originální. Kniha se vlastně odehrávala v různých časových "skocích" což mě bavilo a knihu jsem přečetla během asi 3-4 dnů.Těším se na pokračování!!!!!!!!!!

lulu28501
22.01.2017 5 z 5

Úžasná kniha.
Doporučuji přečíst.

MiaCooperová
20.01.2017

Stáhla jsem si ji jako e-book. :) Je moc fajn a super, krásná knížka. :)

láskyplnáTerez
20.01.2017 5 z 5

Fakt zírá! Měla jsem trošku předsudky, ale o to více se mi to líbilo! Opravdu bomba! Zatím nejlepší knížka roku! :))

Kačkaknihomol
19.01.2017 5 z 5

Tahle kniha ach.... Já prostě nepochopím, jak to tahle autorka napsala. Kerstin má neskutečnou fantazii a ta se cení. Určitě si tuhle knihu přečtěte, je prostě úžasná.
Děj je takový rozjezdový, nejsou tam nějaké obří zápletky. Gwendolyn je fajn hrdinka, oblíbila jsem si ji. Líbilo se mi na ní, že si od Gideona nenechala nic líbit. Postavy jsou celkem fajn jen babička, Charlotte a teta Glenda jsou neuvěřitelně protivné. Podle mně jedna z nejlepších knih, co jsem za tenhle rok přečetla. :D DOPORUČUJU

Makaja
16.01.2017 4 z 5

Bezva čtení kategorie YA, sem tam nějaká nelogičnost, ale čte se to samo. První půlka mě bavila trochu méně, pak to nabralo na obrátkách. Sebrala jsem jí dceři z knihovny, když mi došlo čtivo. Pro náročnějšího čtenáře to není, ale knížka vtáhne rychle do děje a těžko se od ní odtrhává. Chtěla bych mít fantazii autorky.

wesulle
15.01.2017 5 z 5

Krásná YA kniha o cestování časem. Celou sérii jsem přečetla jedním dechem během asi 3 dní.

brzda.
14.01.2017 5 z 5

Pěkný příběh. Jen škoda že končí tak najednou.

bezzink
14.01.2017 4 z 5

Pekna odpocinkova fantazy romantarna pro sobotni odpoledne :) Byt o trosku mladsi, asi me to chytne jeste o trochu vic, ale rozhodne i pro muj vek napadite cteni :) Mistami i vazne vtipne, tak uvidime co prinese druhy dil!

Napůlanděl
12.01.2017 5 z 5

Pěkné, odpočinkové čtení...tato kniha se mi hodně zalíbila...Nápdad s drahokamy byl úžasný...doufám, že další díly budou taky tak povedené.

Knihontýnka
10.01.2017 4 z 5

Odpočinkové a svěží čtení bez zásadní myšlenky. Zábavné a nezatěžující. Jsou dny, kdy víc není třeba.

Laputika_3
28.12.2016 5 z 5

Tuhle trilogii jsem četla poprvé zhruba před dvěma lety, a nebyla jsem z ní ani z půlky tak odvařená, jako jsem teď. A že já zrovna na přeslazené knížky nejsem. Jenže tohle je tak... Krásně napsané a vůbec... Kdo by si nepřál jednoho takového Gideona domů? Já se teda hlásím, to ne že ne.

Skarcen
26.12.2016 5 z 5

Rudá jako rubín je povedený začátek perfektní a úspěšné trilogie. Od knihy, lépe řečeno od všech tří knih, jsem se nemohla odtrhnout a přečetla jsem je jedním dechem.
Gwendolyn je vtipná, její poznámky mě dostávaly do kolen a já se jich nemohla nabažit. Příběh plyne, nejsou tam hluchá místa, vše doplňuje ještě charismatický Gideon, který mi prostě čas od času lez fakt krkem. Ale hodí se k sobě, to ne že ne.
Knihu opravdu doporučuji. Komu nevadí občas trochu toho přeslazena a rád se pobaví nad vtipy, které nejsou okoukané, a miluje cestování časem, je to kniha/trilogie právě pro něj.

MotorkaN
11.12.2016 3 z 5

Všichni říkají, že je to skvělá a úchvatná triologie, ale mě tenhle první díl bohužel moc nezaujal. Přečtu si ještě další a třeba se to změní...Za mě takový průměr.

Bumky
03.12.2016 5 z 5

Skvělá kniha, stejně jak další dva díly. Konec mi přišel trochu přeslazenej, ale u téhle knihy mi to vůbec nevadilo a čtení jsem si užívala :)

CathMares
30.11.2016 2 z 5

Nedokázala jsem jí dočíst do konce, protože asi na můj věk, už to bylo moc holčičí, čekala jsem něco víc. Bohužel :(

gabca2003
20.11.2016 5 z 5

Nádherná kniha, ale nějak mi vadilo, že se tam neustále vyskytovalo slovo cool. Jinak skvěle napsáno.

ivca3710
14.11.2016 5 z 5

Krásně napsaná kniha. Sice jsem se občas ztrácela ve jménech, ale nakonec jsem to všechno pochopila. Krása :)

Nikolka001
26.10.2016 3 z 5

Velmi čtivá, odpočinková kniha. Všem milovníkům, kteří mají rádi cestování časem doporučuji. Příjemně jsem si u knihy odpočinula.

Evule114
24.10.2016 5 z 5

Na doporučení kamarádky jsem si tuto trilogii půjčila a rozhodně to byl skvělý tip. Velmi čtivé, napínavé, vtipné a taky jsem uronila i nějakou tu slzu. Prostě boží od začátku do konce, rozhodně jsem některé věci nečekala a určitě se k nim vrátím :-) já jedině doporučuji :-) a rozhodně nejen mladistvým, já už jsem stará koza a tohle mě víc než bavilo :-)