Dětské zoubky

Dětské zoubky
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/415524/bmid_detske-zoubky-1YC-415524.jpg 4 1272 1272

Suzette se nedaří navázat vztah s její sedmiletou dcerou, která nemůže – nebo nechce – mluvit. Už od jejího nejútlejšího dětství cítila, že ji Hanna odmítá. Suzette připadá, že ji její dítě nenávidí, a ta myšlenka ji děsí. Alex nechce věřit své manželce, že se jejich dcera chová krutě a nenormálně. Je Hanna jen zlobivá holčička, jejíž chování pramení z vysoké inteligence, kreativity a snad i osobního kouzla? Nebo se opravdu snaží svojí matku zabít? Silný a břitký psychologický román nové talentované autorky Zoje Stage, Dětské zoubky, nabízí více otázek, než odpovědí – a podrží si své tajemství až do šokujícího konce.... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: ekniha , Omega

Baby Teeth, 2018

Kristynaond
16.02.2019 5 z 5

Hodně napínavá a čtivá knížka! Nemohla jsem se odtrhnout. Dle mého názoru není vůbec zdlouhavá. Doufám, že autorka bude pokračovat ve psaní :)

Lenča89
15.02.2019 4 z 5

Kniha se mi líbila akorát ten konec mě překvapil tak snad se dočkáme pokračování ????

Safinka
14.02.2019 5 z 5

Kniha je naprosto skvělá, čte se parádně, chvílemi jsem měla taky mráz po zádech. Doporučuji

Hillard
11.02.2019 4 z 5

Thriller, který rozhodně neurazí. Je vidět, že se jedná o čtení, které je určeno na jeden či dva večery, kdy si chcete oddychnot. Od knihy bych více neočekával a budete velmi spokojeni. Příběh plyne velmi pěkně a celkově se myslím jedná o určitý standard současné produkce.

Amifa
10.02.2019 4 z 5

Mě se kniha líbila, chvilemi mi lezl mraz po zádech. Možna proto, že mám tři malé dcery. Jen jsem čekala víc uzavřený konec.

Ophelie
10.02.2019 2 z 5

Bohuzel byla kniha pro me zklamanim. Cekala jsem neco mnohem lepsiho. Podle me to s thrillerem nema nic spolecneho. Obcas dost zdlouhave a nudne pasaze temer o nicem. Musela jsem se nutit do cteni. Takze za me nic moc dilo.

JarmilaNovotna
10.02.2019 2 z 5

Čekala jsem pecku, ale žádná sláva to nebyla.

barack
09.02.2019 1 z 5

Bohužel, další kniha z Omegy neadekvátně vyhypovaná marketingovou kampaní. Velmi slabé v rámci prakticky celého děje.

lenuskav
09.02.2019 2 z 5

No..co na to říct... čekala sem od knížky daleko..ale daleko víc. čte se poměrně rychle,ale některé věci jsou až moc přitažené za vlasy a celkově to neni nic,co bych musela číst znova,takže tak 2 a pul hvezdy