Vražda v salonním coupé

Vražda v salonním coupé
https://www.databazeknih.cz/img/books/82_/82002/bmid_vrazda-v-salonnim-coupe-LrR-82002.jpeg 5 244 244

Divadlo Járy Cimrmana série

Čtvrtý sešit souborného vydání Seminářů a her Divadla Járy Cimrmana. Divadelní hra z repertoáru Divadla Járy Cimermana od Zdeňka Svěráka a Ladislava Smoljaka. Představení je rozděleno do dvou částí. První z nich je seminář, v kterém se dozvídáme o životě Járy Cimermana a druhá část je už samotnou hrou. Detektivní činohra se odehrává v salonním kupé, kde továrníka Bienhanzela rozbolí zub.... celý text

Damato
11.02.2016 5 z 5

asistent Hlaváček se spolu s vrchním inspektorem Trachtou a s továrníkem Bierhanzelem stali neviditelnými- ale často citovanými společníky našich domácností

vitek.sk
18.11.2014 5 z 5

Tato hra mi přijde jako trochu podceňovaná, ale i tak se mi celkem líbila. Trachta je skutečný policejní génius. Báseň Maralík je skvělá. Také doufám, že se Praha dočká Cimrmanovy sochy, ideálně jezdecké, tedy že nezvítězí menšinové pěší křídlo. Pět hvězd je už u Cimrmanů tradicí, kterou neporuším ani teď.

Dandulka
26.11.2013 5 z 5

Opět nálož smíchu a dobré nálady a ke všemu film Rozpuštěný a vypuštěný dávali včera v televizi!!! Super!

evelinaevelina
30.01.2013 5 z 5

Možná že autoři toto dílko ještě více povznesli, když z něho vytvořili film ROZPUŠTĚNÝ A VYPUŠTĚNÝ.

WEIL
12.10.2011 3 z 5

První hra, kterou jsem viděl naživo v podání divadla J.C.

divadelní hry

Autoři knihy