Dokonalé ticho

Dokonalé ticho
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/531470/bmid_dokonale-ticho-65c1e8bdc65f4.png 5 999 999

Audiokniha Dokonalé ticho obsahuje čtvrtý případ inspektora Callanacha a šéfinspektorky Turnerové. Autor Helen Fieldsová, čte Jan Šťastný. Luc Callanach #4 KDYŽ VŠECHNO ZTICHNE, KDO JE USLYŠÍ KŘIČET? Na okraji Edinburghu je nalezeno pohozené dívčí tělo s vyřezanými kusy kůže. Když později inspektor Luc Callanach objeví vedle opuštěného kojence strašidelnou postavičku, pochopí princip zvrácené hry: vrah bere materiál na panenky z těla svých obětí. Navíc někdo drogově závislým v bezvědomí vyřezává do tváře písmeno Z. Jde o stejného pachatele? Luc a jeho kolegyně Ava musí vypátrat zabijáka dřív, než udeří znovu – stihnou to, nebo už je příliš pozdě?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: audiokniha , Voxi

Perfect Silence, 2018

Interpreti: Jan Šťastný

Fixa08
17.11.2020 5 z 5

Skvělá kniha, skvělá série. Kdy bude další díl?

Arcis2
16.11.2020 5 z 5

Bezva kniha, dobře se četla.

kofola33
09.11.2020 5 z 5

Lively opet nezklamal, ovsem Ava s Lucem se porad nejak mijeji...ale ono to prijde, ja jim verim! Jinak pribeh dokonaly.

Petty001
09.11.2020 5 z 5

Povedená série. Těším se na další díl.

Madlens
08.11.2020 5 z 5

Helen, potřebuju další díl prosím, už teď mi Luc, Ava a všichni ostatní chybí ... Dokonalé ticho byl skvělou tečkou, doporučuju všem

veronika9761
05.11.2020 5 z 5

Nejlepší nakonec.

clarkens
26.10.2020 5 z 5

Opět skvělé čtení, tahle serie mi opravdu sedí a těším se pokračování!

Šárka88
25.10.2020 4 z 5

Ze začátku jsem se nemohla začíst a knížku i na měsíc odložila a pak opět otevřela knížku po delší době. Děj začal mít spád a konec mě překvapil. Doporučuji :) , řekla bych, že bude pokračování podle konce.

marsden
19.10.2020 5 z 5

Skvely!
A panenky zadnym detem nastesti kupovat nemusim:)

lucakuca
17.10.2020 4 z 5

Další díl paní Helenka určitě už píše, jinak to není možná!!!!! To bych z toho asi neusnula... pár let. Krapet slabší než první dva díly, avšak drsné jako vždy. A navíc se Bavím neomaleným Livelym a "sladkou Daisy."

raty
13.10.2020 5 z 5

Dokonalé...... A ticho!

Ms.Floyd
10.10.2020 5 z 5

Skvělý příběh! Přijde mi, že díl od dílu je tahle série lepší. Akorát, co mě trochu mrzí.. Mezi Lucem a Avou to od prvního dílu jiskří. Myslím, že už by si oba zasloužili nějaký posun.

soupik2012
09.10.2020 5 z 5

Vzhledem k procentům která tato kniha dostala, jsem měla mnohem větší očekávaní než jaký tento příběh opravdu byl. Rozjezd je velmi pozvolný a trvá to déle než polovinu knihy, než se začne něco kloudného dít. Líbí se mi jak autorka rozvíjí osobní rovinu všech postav v tomto i v předchozích dílech. A hlavně, až na malé detaily je příběh věrohodný. Závěr příběhu výrazně graduje a to je také nutno přičíst této knize k dobru. Pro mě stále za 5 hvězd, ale 1. a 2. část pro mě byla výrazně lepší. Tuto sérii čte velmi dobře pan Jan Šťastný.

kiraa
06.10.2020 5 z 5

Poslední z “dokonalých” je opět dokonalá. Příběh od příběhu je děsivější a tenhle zabiják mladých žen je obzvlášť nechutnou lahůdkou. Trochu se nám v tom skotská policejní partička motá, ale nakonec si boží spravedlnost cestu najde. Samozřejmě jak jinak, bez kvéru i na ta nejvíc boží hovádka, kterým to v hlavě bublá víc než je zdrávo. Ještě, že se sem tam občas někde válí zahradní vidle :)

Nestorkea
02.10.2020 5 z 5

(SPOILER) Skvělé a mrazivé, Helen se tímto počinem zapsala do seznamu mých oblíbených autorů.
Mám jen jednu výhradu- tím, že sežerete kanylu, se nezabijete... Fakt ne.

lupo
01.10.2020 5 z 5

Jak jinak než úžasné!! Velice doporučuji.

knihomolkadorfa
20.09.2020 5 z 5

Opět výborná kniha. A vyřešení budoucnosti malé Tansy mě vážně dostalo. I když původně jsem měla stejný dojem jako Callanach :) Těším se na další díl.

martin3554
18.09.2020 5 z 5

Jako ostatní příběhy Lucy Callanacha i tento super.

ctenarkaEva
13.09.2020 5 z 5

Výborné čtení. Vždycky žasnu, jakou fantazii mají autoři thrillerů a co jsou schopni vymyslet. Helen Fields je toho příkladem.

Nelly
07.09.2020 4 z 5

Na mne pomalý rozjezd, druhé dvě třetiny knihy už super, takže jen za čtyři hvězdy...