Vzduch, který dýchá

Vzduch, který dýchá
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/494676/bmid_vzduch-ktery-dycha-rAQ-494676.jpeg 4 457 457

Elements série

1. díl >

Před Tristanem Colem mě varovali. „Drž se od něj dál,“ říkali mi. „Je krutý.“ „Je chladný.“ „Je divný.“ Je tak snadné odsoudit člověka na základě jeho minulosti. Podívat se na Tristana a vidět v něm monstrum. Jenže já jsem to nedokázala udělat. Musela jsem přijmout tu „trosku“, která se z něj stala, protože sama jsem na tom byla podobně. Oba jsme byli vyhořelí. Oba jsme hledali něco nového. Něco víc. Oba jsme chtěli dát dohromady roztříštěné kousky našich předchozích životů. A až se nám to podaří, pak si snad konečně vzpomeneme, jak se nadechnout.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet

The Air He Breathes

lucie.sela
28.04.2022 5 z 5

(SPOILER) Velmi smutný, ale krásný příběh o tom jak dvě zlomené duše můžou stvořit jednu úplnou. Cesta je velmi trnitá, ale potřeba se nadechnou a znovu žít nám umožní se posunout dál. Zatím druhá kniha autorky a ačkoli jsou tam těžké životní situace, tak jsem si čtení užila. Líbí se mi, že i přes občasné emoční výkyvy na mě kniha dýchala nadějí. Děj je tak nějak předvídatelný, protože podobné příběhy nebo alespoň pasáže už určitě byly i v jiných knihách, ale rozhodně to nebralo na čtivosti. Celkově mi příběh utíkal plynule bez hluchých míst a to u autorek oceňuji. Žádná dokola se táhnoucí linka nebo opakované žhavé scény. Těším se na další knihy autorky, které si nenechám ujít :)

Znáš to místo mezi nočními můrami a sny? Místo, na něž nepatří žádné zítřky a včerejšky už tam nebolí? Místo, kde tvé srdce bije synchronizovaně s mým? Místo, kde neexistuje čas a kde se tak snadno dýchá? Chci tam s tebou žít. – TC

„Ale stojí to za to, Faye.“ Díval jsem se jí do očí, které byly rudé od pláče. „Zlomený srdce stojí za těch pár okamžiků štěstí a kousky rozbitýho srdce se zase dají dohromady. Sice ti zůstanou trhliny a jizvy, to pálení je však jen připomínka, že to člověk přežil. To pálení je tvoje znovuzrození.“

Michalka24
28.04.2022 5 z 5

Nadherny pribeh nielen o utrpeni a bolesti zo straty milovanych, ale aj o druhej sanci milovat a byt milovany.