Touha statného Skota
Gayle Callen
Highland Weddings série
< 3. díl
Romanticko-historický příběh z prostředí skotské Vysočiny. Když během bouře vůdce klanu Duncan Carlyle narazí na opuštěnou Catrionu Duffovou, kterou někdo napadl a zabil její osobní strážce, nemůže uvěřit, jaké štěstí ho potkalo. Catriona je dcera zkorumpovaného hraběte, kvůli němuž musel opustit domov a stal se z něho psanec. Jelikož se jejímu otci snaží zabránit v nekalé činnosti, napadne ho, že by k tomu mohl využít Catrionu, pokud ovšem dokáže utajit její totožnost – a zkrotit nebezpečnou touhu, kterou v něm probudila. Catriona ztratila paměť a nepamatuje si, že pohledný zachránce je zapřisáhlý nepřítel její rodiny. Začíná se do něho zamilovávat a dostávat se blíže k tajemství, které by mohlo všechno změnit. Když Catriona zjistí pravdu o své pravé totožnosti, rozhodne se, že uštědří vůdci klanu lekci… Pokud však jde o lásku, lze zvítězit více způsoby.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2018 , OldagOriginální název:
Love with a Scottish Outlaw, 2017
Poslední díl trilogie ze skotské Vysočiny. Mám tyhle příběhy ráda, i když jsou někdy trošku jednoduché a pritazene za vlasy.
Mně se to moooc líbilo byla to odechovka,opravdu jsem se vcitila do Cat a její ztráty paměti.
Až na to, že nechápu, co se Cat na Duncanově jednání nezdálo... to docela šlo.
Řekla bych, že využít příležitost, jak se pomstít úhlavnímu nepříteli, bylo jen logické a měl by to pochopit úplně každý Skot nebo Skotka... Takže prostě nemám pochopení pro dilema, které oba hlavní hrdinové řešili celou poslední čtvrtinu knihy.
Príbehy s tématikou Škótska mám veľmi rada, ale táto séria má veľmi nenadchla, niečo tam chýbalo.
Já jsem spokojená, dostala jsem to co jsem čekala. Relaxační romantiku z Vysočiny. A to nejlepší na konec série.
Dala bych tak 2,5 hvězdičky. Naštěstí to nebylo opakování předešlých dílů a tajemství Finn bylo hezky vymyšlené. Ale přesto mi tam něco chybělo.
2008 | Skandál |
2012 | Lekce svádění |
2010 | Neobyčejný ženich |
2009 | Jeho vyvolená |
2011 | S vikomtem v ložnici |
Kniha se mi líbila. Příběh je o něco jiný, než jsou podobné tohoto žánru. Příjemný odpočinek.