Hned to bude
Igor Bukovský
Proč další kuchařka? Protože většinu těch ostatních můžete použít jen o víkendu nebo na sestavení vykrmovací diety. Tohle je však kniha receptů, kterou můžete použít hlavně tehdy, když je den příliš krátký a rychlý nebo jste příliš unavení.
Literatura slovenská Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2009 , Slovart (ČR)Originální název:
Hneď to bude, 2007
více info...
Přidat komentář
27.05.2013
úžasne napísaná. doporučujem, jednoduché, ale nápadité recepty :) hravým štýlom ku zdraviu
1
Autorovy další knížky
2014 | Návod na přežití pro ženu |
2014 | Návod na přežití pro muže |
2000 | Recepty na fajn časy |
2009 | Hubnutí bez blbnutí -- pravdy a lži o dietách a detoxikaci |
2009 | Hned to bude |
V prvom rade kniha obsahuje prehľadný výpis základných ingrediencií, ktoré treba mať vždy po ruke. Je ich tam 117 a ku každej je popis a napísaná výživová hodnota. Ďalej nasledujú recepty. Musím hneď k tomu napísať, že hoci takmer všetky ingrediencie sú vegánske, pri asi 64 receptoch z celkových 159 sú použité nevegánske ingrediencie (syry, jogurty, vajcia). Recepty sú na všelijaké polievky, šaláty, nátierky, hlavné jedlá, omáčky a dezerty. Každý recept je na jednu stranu, k drvivej väčšine z nich nie je fotka, ale je to napísané prehľadne a je tam aj čas prípravy, čo mi vyhovuje. Vadili mi v knihe reklamy na rôzne výrobky a obchody, čo nemajú s jedlom nič spoločné, ale nebolo ich veľa.