Indická kuchyně
neznámý - neuveden
Recepty tradiční, exotické a pikantní pokrmy. Více než 40 ověřených receptů. Pokrmy připravované na rožni (tandoori), snadné a rychlé dušené pokrmy, vydatné dezerty. Rady a tipy čím suroviny nahradit a jak pokrmy servírovat. Barevné fotografie pokrmů.
Přidat komentář
Štítky knihy
Indie kuchařky národní jídla indická kuchyně
Autorovy další knížky
2001 | Bible |
1997 | Epos o Gilgamešovi |
2013 | Z rodinné kroniky Lady Fuckingham |
1986 | Píseň o Rolandovi |
2003 | Béowulf |
Knihu jsem si pořídil jako první indickou kuchařku a dodnes z ni vařím jednotlivá jídla, tedy 20let. Recepty jsou názorné a lehce se připraví. Přilohy jako Paráta zvládnou z knihy připravit i malé kucharky na základní škole.