Italská pasta – nejen těstoviny
Antonio Carluccio

Na začátku čtenáře seznámí s různými druhy těstovin a vysvětlí, jak k nim vybrat správnou omáčku. Přípravu čerstvých těstovin naučí krok za krokem. Představí variace na oblíbenou klasiku, vynikající regionální speciality a vše, co potřebuje kuchař, aby z těstovin vykouzlil dokonalý pokrm.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2015 , Ikar (CZ)Originální název:
Antonio Carluccio´s Pasta, 2014
více info...
Přidat komentář
Autorovy další knížky
2013 | ![]() |
2015 | ![]() |
2014 | ![]() |
Bible italských těstovin. Srozumitelně vysvětluje, jaké jsou vlastně typy těstovin a rozdíly mezi nimi, každý typ se hodí k něčemu jinému. Kniha/kuchařka dokáže vyvolat bezbřehé nadšení už jen k základním těstovinám s drcenými rajčaty. naprostá povinnost pro každého, kdo to myslí s italskou kuchyní alespoň trochu vážně.