Italská pasta – nejen těstoviny podobné
Antonio Carluccio
Na začátku čtenáře seznámí s různými druhy těstovin a vysvětlí, jak k nim vybrat správnou omáčku. Přípravu čerstvých těstovin naučí krok za krokem. Představí variace na oblíbenou klasiku, vynikající regionální speciality a vše, co potřebuje kuchař, aby z těstovin vykouzlil dokonalý pokrm.
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2015 , Ikar (ČR)Originální název:
Antonio Carluccio´s Pasta, 2014
více info...
Podobné knihy (3)
Těstoviny kolektiv autorůDevátá kuchařka Těstoviny z Edice Apetit nabízí přes 100 ověřených receptů. Na 160 stranách rozdělených do osmi kapitol si vyberou ti, kteří se chtějí naučit úplné základy i ti, kdo hledají nové nápady. Díky této dev... více
Pasta e Basta - Italská pasta do české kuchyně Emanuele Andrea Ridi
Už nikdy nebudete potřebovat jinou knížku na přípravu těstovin. Pasta e Basta shrnuje vše co potřebujete vědět. Snadno a rychle proniknete do Emanuelových 100 nejoblíbenějších klasických i jeho autentických receptů. Jest... více
Cestoviny - 50 nových lákavých kreácií kolektiv autorů
50 nových lákavých kreácií · návody na prípravu · špagety & spol. – lákavá mnohorakosť · pikantné cestovinové šaláty... více
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2013 | Dva italští gurmáni |
2015 | Italská pasta – nejen těstoviny |
2014 | Dva italští gurmáni jedí po italsku |