Pasta e Basta - Italská pasta do české kuchyně přehled
Emanuele Andrea Ridi
Už nikdy nebudete potřebovat jinou knížku na přípravu těstovin. Pasta e Basta shrnuje vše co potřebujete vědět. Snadno a rychle proniknete do Emanuelových 100 nejoblíbenějších klasických i jeho autentických receptů. Jestli jste tápali jaké jsou rozdíly mezi tagliolini, tagliattelle, fettucine, pappardelle, farfalle, maltagliati, orecchiette nebo snad cavatelli tak brzy pochopíte, že je to opravdu jednoduché, ale někdo Vám to musí říct. A jestli znáte dobré recepty, ale doma Vám to jako v těch nejlepších restauracích nechutná, tak věřte, že stačí znát několik jednoduchých triků profesionála a vaše těstoviny se zabalí do chutí o kterých se Vám doposud jen zdálo. Dobré čtení a dobrou chuť!... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pasta e Basta - Italská pasta do české kuchyně. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (1)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Pasta e Basta - Italská pasta do české kuchyně v seznamech
v Přečtených | 4x |
ve Čtenářské výzvě | 1x |
v Knihotéce | 9x |
v Chci si koupit | 5x |
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2011 | S Italem v kuchyni |
2013 | Pasta e Basta |
2011 | S Italem v kuchyni II. |
2012 | Léto s Italem - Kulinářské toulky Emanuela Ridi italskou krajinou |
2011 | S Italem v kuchyni III |
Tato Emanuelova kniha nadchne jednoduchostí přípravy chutných a zdravých jídel. Když ji čtete, tak jako kdyby Emanuel vařil právě s Vámi. Kniha pro všechny, kteří chtějí vařit jednoduše a zdravě.