Pasta e Basta - Italská pasta do české kuchyně podobné
Emanuele Andrea Ridi
Už nikdy nebudete potřebovat jinou knížku na přípravu těstovin. Pasta e Basta shrnuje vše co potřebujete vědět. Snadno a rychle proniknete do Emanuelových 100 nejoblíbenějších klasických i jeho autentických receptů. Jestli jste tápali jaké jsou rozdíly mezi tagliolini, tagliattelle, fettucine, pappardelle, farfalle, maltagliati, orecchiette nebo snad cavatelli tak brzy pochopíte, že je to opravdu jednoduché, ale někdo Vám to musí říct. A jestli znáte dobré recepty, ale doma Vám to jako v těch nejlepších restauracích nechutná, tak věřte, že stačí znát několik jednoduchých triků profesionála a vaše těstoviny se zabalí do chutí o kterých se Vám doposud jen zdálo. Dobré čtení a dobrou chuť!... celý text
Podobné knihy (3)
Cestoviny Eva PaulovičováZbierka receptov sa autorke Eve Paulovičovej rozrástla. Skúseností z oblasti gastronómie pribudlo. Čas pokročil a táto kuchárska knižka je v poradí už desiata. A to by si žiadalo malú oslavu. Navrhujeme netradičný múčnik... více
Cestoviny - 50 nových lákavých kreácií kolektiv autorů
50 nových lákavých kreácií · návody na prípravu · špagety & spol. – lákavá mnohorakosť · pikantné cestovinové šaláty... více
Italská pasta – nejen těstoviny Antonio Carluccio
Na začátku čtenáře seznámí s různými druhy těstovin a vysvětlí, jak k nim vybrat správnou omáčku. Přípravu čerstvých těstovin naučí krok za krokem. Představí variace na oblíbenou klasiku, vynikající regionální speciali... více
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2011 | S Italem v kuchyni |
2013 | Pasta e Basta |
2011 | S Italem v kuchyni II. |
2012 | Léto s Italem - Kulinářské toulky Emanuela Ridi italskou krajinou |
2011 | S Italem v kuchyni III |