Pasta e Basta - Italská pasta do české kuchyně hodnocení
Emanuele Andrea Ridi
Už nikdy nebudete potřebovat jinou knížku na přípravu těstovin. Pasta e Basta shrnuje vše co potřebujete vědět. Snadno a rychle proniknete do Emanuelových 100 nejoblíbenějších klasických i jeho autentických receptů. Jestli jste tápali jaké jsou rozdíly mezi tagliolini, tagliattelle, fettucine, pappardelle, farfalle, maltagliati, orecchiette nebo snad cavatelli tak brzy pochopíte, že je to opravdu jednoduché, ale někdo Vám to musí říct. A jestli znáte dobré recepty, ale doma Vám to jako v těch nejlepších restauracích nechutná, tak věřte, že stačí znát několik jednoduchých triků profesionála a vaše těstoviny se zabalí do chutí o kterých se Vám doposud jen zdálo. Dobré čtení a dobrou chuť!... celý text
5 |
|
2 x |
4 |
|
1 x |
3 |
|
0 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
|
0 x |
Hodnocení knihy Pasta e Basta - Italská pasta do české kuchyně: 93 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 3
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2011 | S Italem v kuchyni |
2013 | Pasta e Basta |
2011 | S Italem v kuchyni II. |
2012 | Léto s Italem - Kulinářské toulky Emanuela Ridi italskou krajinou |
2011 | S Italem v kuchyni III |