Jídlo jako lék
Henry G. Bieler
Chorým sa dá pomôcť aj vhodnou potravinovou skladbou. K tomuto poznatku autor dospel po dlhom štúdiu, klinických výskumoch a laboratornými rozbormi krvi a moču. Boli situácie, kedy aj autor musel použiť určité lieky, ale bolo ich poskromne. Vždy sa snažil chorobu vyliečiť predpísaním protilátok, ktoré nám hojne poskytuje sama Príroda. Kniha teda rozpráva o tom, čo považuje za najvhodnejšie jedlo a najlepší liek.... celý text
Přidat komentář
Vynikajici kniha. Spousta informaci stojicich za premysleni. Byla napsana jiz pred 50 lety. Skoda, ze ji autor nemuze rozpracovat dnes s ohledem na vyvoj potravinarskeho a farmaceutickeho prumyslu. Asi by se divil.
Když jsem knihu četl, líbila se mi. Dnes už jsou samozřejmě některé věci překonané, ale v oblasti lidské výživy jsou nové poznatky a teorie prakticky na denním pořádku.