Jídlo s.r.o.
Roman Vaněk
Velká naučná obrazová kniha autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka pro každého, kdo se chce dozvědět více o tajuplném vzniku potravin krok za krokem. Kniha boří některé mýty a díky moderním technologiím v mobilních telefonech zároveň zdarma zprostředkovává dobrodružnou cestu výroby nejen stovkami barevných fotografií, ale i krátkými filmy!! Školáci tak budou moci během výuky legálně vytáhnout z aktovek své „chytré“ telefony a nechat se filmově přenést do světa výroby. Kniha se tak může stát výbornou učební pomůckou nejen pro malé, ale i velké čtenáře. Každý moderní člověk by měl o koloběhu potravin a jejich výrobě znát co možná nejvíc. A to už od útlého věku.... celý text
Přidat komentář
Poučná kniha z potravinářského cyklu, výroby a zpracování potravin. Celá
kniha Je obohacená videi na YouTube. Za mě velmi povedená kniha.
jestli máte rádi encyklopedie "už vím proč" a "proč a jak" a "zákulisí velkoměsta" chytne Vás i tato :)
Pěkné a zajímavé. Viděla jsem videa na internetu a knížku jsem prostě musela mít a předčila mé očekávání.
Super knížka. Plná nádherných, zajímavých a poučných informací jak se vyrábí rohlíky, syrečky atd....moc se mi líbila. Ráda se dívám i na videa Jídlo s.r.o. od p. Vaňka. Chválím za sledování krátkých videí :-). Ještě jsem se s tím nesetkala v žádné knížce.
Výborná kniha , která by mohla sloužit jako učebnice pro obor kuchař a další potravinářské zaměření. Podrobně popsána třeba cesta kapra na vánoční stůl, výroba olomouckých tvarůžků , technologický postup výroby lihu atd. Každá kapitola má na konci slovníček odborných názvů, vše doplněno kvalitní fotodokumentací, plný počet hvězd. Mezi můj oblíbený pořad patří Zmlsané dějiny od Romana Vaňka na Stream.cz. Jeho kuchařky rovněž záruka kvality.